Nederlandse catering

De Nederlandse keuken is geïnspireerd door het landbouw en veeteelt verleden van Nederland. De Nederlandse keuken staat zeker voor invloeden van buitenaf. Aan het koloniale verleden zijn veel gerechten met een Indische of Surinaamse oorsprong ontleend en ook uit de Franse, Italiaanse, Griekse, Duitse en Spaanse keuken zijn gerechten en/of ingrediënten overgenomen. Lekker eten en mooie smaakvolle gerechten worden door deze invloeden met liefde gemaakt. Met liefde koken het enige ingrediënt dat je in de Hollandse keuken nooit teveel kunt gebruiken. Het eten smaakt net iets lekkerder…dat merk je en je proeft het verschil!

Van stampot tot oer hollandse gerechten.
Stamppot andijvie en stampot hutspot buffet, aangevuld met erwtensoep of poffertjes. Maar ook rondlopend met haringhapjes. Hollandse hapjes gesorteerd op schaal, o.a. bestaande uit: Kaasblokjes (gewoon + komijn) gegarneerd met een druif, uitje, en stukje gember gewoon heerlijk eten.

Er zijn diverse culinaire catering mogelijkheden op uw feest, event of vergadering: Lunch catering, Bruiloft, Hapjes, Buffet, Walking dinner, Sitting diner, Live cooking, Barbeque of Huwelijksfeest. Catering voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, borrel avonden.